Σχετικά με εμάς

Συνεταιρισμός Ελαιοχρωματιστών
Χρώματα, Εργαλεία, Βερνίκια | Άρτα


 

Ο Παραγωγικός - Καταναλωτικός - Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Ελαιοχρωματιστών Άρτας (ΣΥΝΠΕ) ιδρύθηκε το 1983 και λειτουργεί χωρίς διακοπή από τότε σαν Αστικός Συνεταιρισμός με έδρα την Άρτα.

Μέλη του είναι επαγγελματίες του χώρου (ελαιοχρωματιστές) και σκοπός του είναι κυρίως η προαγωγή της ιδιωτικής οικονομίας των μελών του μέσω της συνεργασίας της ενώσεως των οικονομικών μέσων και της δραστηριότητας των και στηρίζεται στην αρχή της ισονομίας και αλληλοβοήθειας των συνεταίρων.

Αρχικά τα μέλη του Συνεταιρισμού ήταν περίπου 35. Κατά την διάρκεια της λειτουργίας του όλα αυτά τα χρόνια ο Συνεταιρισμός γνώρισε σημαντική ανάπτυξη της εμπορικής δραστηριότητας του, επεκτάθηκε και στον γειτονικό νομό Πρέβεζας, συνεργάζεται με τους σημαντικότερους παραγωγούς στον κλάδο χρωμάτων και συναφών ειδών, χάρη στις χαμηλές τιμές την συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου και την υψηλή ποιότητα των ειδών που εμπορεύεται κατάφερε να γίνει το καλύτερο χρωματοπωλείο στην Β/Δ Ελλάδα και σημείο αναφοράς για τα είδη που εμπορεύεται.

Σήμερα λειτουργεί 2 καταστήματα (σε Άρτα και Πρέβεζα), εξακολουθεί να διατηρεί αξιόλογη δραστηριότητα παρά την βαθιά κρίση που διέρχεται ο κλάδος της οικοδομής.Ποιοτικά προϊόντα & υπηρεσίες από τους γνώστες του είδους!